Friday, 25 November 2011

“barang yang lepas jangan dikenang, biarlah ia terus menjadi kenangan”
Hehee, tetibe terasa bosan plak, baru siang tadi aku mengupdate blog kan? Ni entry yang ke berapa aku pun ta tahu tapi apa yang aku tahu ialah aku nak buat sampai blog ni jadi cantik, cute, comel, secantik tuannya.. (sila muntah ye awak awak J)

Haha entry ni ta ada tajuk pun..Cuma nak imbas balik apa yang terjadi sebelum sebelum ni, banyakbenda yang terjadi sebelum ni… so nak bukukan memang takkan ada yang beli pun,… hahah lagipun cik donut ni bukannye famous mana pun kann….
Memang hidup ni banyak cabaran sampai cik donut faham erti hidup, mengerti makna kehidupan, susah payah, liku liku, perit jerih kehidupan dan yang paling penting, mengenal ragam dan perangai manusia…

Apa yang cik donut tahu, apa yang cik donut faham dan mengerti , dikutip dari pengalaman, cerita dari setiap orang,.. banyak benda, kadangkadang makcik sapu sampah pun ada berkongsi cerita…

Kalau awak awak semua nak tahu, (awak awak maksudnya kalian semua ya, bukan awakawak yang kat laut tu) cik donut rasa since raya harituu, memang banyak benda mengejutkan datang dalam hidup cik donut ! terlalu lalu lalu banyak, sampai cik donut ta tahu nak cakap apa, sampaikan satu tahap tu cik donut sendiri ta tahu nak pilih apa,..bayangkan betapa banyak benda yang menekejutkan datang…

Tapi biarlah dulu, lau nak cerita dalam entry ni, memang panjang sangat nanti,…so biar cik donut fikirkan apa cerita yang nak disampaikan dan tajuktajuknya… J

Sehingga berjumpa di entry yang seterusnya ya, J assalamualaikum dan bubbye~

No comments:

Post a Comment