Tuesday, 20 March 2012

Lirik Lagu Kosong -Najwa Latif

Kau melihat diriku
Seperti sesuatu
Yang mencabar dirimu
Akal dan mindamu
Kau mendustaiku
Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu...

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa...

Kosong...kosong...

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku...

Kosong...kosong...

Kini aku bangkit
Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan
Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar....
Ooo..ooo...

Kosong...kosong...

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa..

Kosong .. kosong ..

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku...

Kosong...kosong...

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa...

Kosong...kosong...
Entri yang tiada nama J



masa ni depan umah jak ni :)

masa ni g kolej pakai baju kurung, tapi sanggup gi kedai beli baju and terus pakai :p teruknye saya kan?

masa ni dalam tandas plak, memang tade tempat lain yang best tangkap gambar selain TANDAS!!!

masa ni dalam bas repit keyel puloks, ekekeke

masa ni dalam kelas.. handbeg baru tu ! muahaha biasak lhaa, posing gitu tunjuk beg saja meyhh

masa ni plop ngah dalam keta kat dalam bukit aman :p

there's no caption here bluerrkkk

masa ni raya haji, tapi cik donut memey ta ingat bape tahun lepas punye 

masa ni cik donut nak g kolej, first time pakai baju tu,...sekarang mana tah baju tu, hilang gamaknye..



sebenarnye saja cik donut buat entri ni, sebab nak hbiskan masa lapang yang banyak cik donut bazirkan lhaa kan :) tapi ape pun jangan wisau, nanti bila cikdonut free, cik donut akan hapdet lain plop yerkk :) papai uolss

Tuesday, 13 March 2012

Aku tersesat
Menuju hatimu
Beri aku jalan yang indah
Ijinkan ku lepas penatku
‘tuk sejenak lelap di bahumu

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Tentang cinta yang datang perlahan
Membuatku takut kehilangan
Ku titipkan cahaya terang
Tak padam di dera goda dan masa

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya