Tuesday, 20 March 2012

Entri yang tiada nama J



masa ni depan umah jak ni :)

masa ni g kolej pakai baju kurung, tapi sanggup gi kedai beli baju and terus pakai :p teruknye saya kan?

masa ni dalam tandas plak, memang tade tempat lain yang best tangkap gambar selain TANDAS!!!

masa ni dalam bas repit keyel puloks, ekekeke

masa ni dalam kelas.. handbeg baru tu ! muahaha biasak lhaa, posing gitu tunjuk beg saja meyhh

masa ni plop ngah dalam keta kat dalam bukit aman :p

there's no caption here bluerrkkk

masa ni raya haji, tapi cik donut memey ta ingat bape tahun lepas punye 

masa ni cik donut nak g kolej, first time pakai baju tu,...sekarang mana tah baju tu, hilang gamaknye..



sebenarnye saja cik donut buat entri ni, sebab nak hbiskan masa lapang yang banyak cik donut bazirkan lhaa kan :) tapi ape pun jangan wisau, nanti bila cikdonut free, cik donut akan hapdet lain plop yerkk :) papai uolss

No comments:

Post a Comment