Friday, 25 November 2011

Assalamualaikumm~

Since mula nak berjinakjinak ngan belog ni, cubaan ni merupakan cubaan ketiga dan juga merupakan belog ketiga cik donut ni haa… blog sebelum ni, bukan ta  berjaya tapi ta menjadi pun,.. hahaha ta pandai  pulop cara nak menghiasnye haa,… ni buat agy sekali sebab nak bagi tahu sikitsikit kot…

“dengan ini, cik donut ingin mengumumkan pembukaan blog baru cik donut dan dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim saya selaku owner bagi blog ini merasmikan pelancaran blog terbaru saya,,… hehe” cheewah !! ayat macam nak rasmikan kedai baru plak !

Anyway, kekadang jeles tengok blog orang cantikcantik ni,. Tapi nak uat blog sendiri yang cantikcantik ni cik donut ta pandaii,.. ouh ya!! Biar cik donut cerita mana dapat nama CIK DONUT , hehe

Masa sekolah dulu lahh, ada sorang cikgu ni kitorang sekelas panggil dia mak ! (nama dia mazlifah bte mahadzir) guru kelas kitorang, masa pertama kali dia masuk kelas tu, dia kata pipi cik donut nu macam DONUT ! and dia  pun dah lama ta  makan donut, so dari situ dapat nama cik donut…(well,I miss u mak)

Jadi, mulai ngan arini, cik donut akan cuba menjadikan blog ini berjaya dan menghiasnye dengan lebih cantik, tinggi daya kreativiti dan apeape lai lahh… hehehe

No comments:

Post a Comment