Saturday, 22 April 2017

In the middle of 2017



Post pertama 2017 baru nak post pada 22 April 2017? Aku takdak masa nak bukak mendek alah ni. Kalau pun bukak, tak tahu nak cerita apa. Blog ni macam menunggu masa untuk di deactive kan ja. Tapi takpa kot kan. Bukan untung apa pun simpan bnd ni. Bukan rugi apa pun kalau buang benda ni. Literally aku bukanlah seorang yg beriya2 sgt nak hapdet memende blog ni. Dah mende ada, guna je lah platform apa pun yg ada. Okey so entry pertama, terima kasih sapa yg rajin gila baca smpi sini. (Sbb aku tahu ada org stalk blog aku) hahahah 

-Syafa22apr-


No comments:

Post a Comment