Sunday, 16 November 2014

KIDZ AND CREME SETIA ALAM by Aaron Aziz

Hello everybody.. sekarang baru ada kelapangan nak tulis entry ini.. wah wah wah *sambil geleng kepala* menipu sangat. Ok maafkan aku ye. Entry kali ini membawa aku menjelajah ke hujung Shah Alam yakni Setia Alam.. not that far from Shah Alam tapi dia Shah Alam. Paham?

Kali ni aku nk bawak korang ke Kidz And Creme dekat dengan Setia City Mall Shah Alam tuuu. Semorang pun tahu yg kedai ni dibuka oleh salah sorg pelakon terkenal tanah air iaitu Aaron Aziz. But masa aku pegi tu, beliau xda. *sigh*

Ok, sebaik sampai ke kedai dia, time tu hujan mcm nak gila lebat nya..  kami pun lapar tahap Subhanallah xterkata laa.. maha hebat punya lapar, lepas belarilari anak masuk situ, kami pun di serve oleh salah sorang pekerja dia. (Kalau Aaron Aziz or Diyana Halik baca post ni, nk bgtahu yg... budak perempuan tu bagus kerjanya. NORA bagi empat bintang ) dia bgtahu apa yg sdap and cadangkan makanan kat situ..  then kami pun order lahhh ,

Kak Nurul order :-
   Aglio Olio Seafood , Ice lemon Tea and Nutella Cheese Tart, Chicken Wings

And Aku plak :-
  Steak Burger, Strawberry Yogurt (wrong combination by me) and kek cekelat yg atas dia ada ice crem tu (xingat nama)

Untuk rating makanan dia.. so far, best pasal pasta dia sedap amd burger dia agak unik sebab dia guna roti croissane tu (betol ke ejaan tu?) And fries dia pun campur dgan keledek manis, so dia mmg sdap. Lagi aaa masa tu hujanhujan, perghhh layan !

Paling fevret aku Nutella Cheese Tart tu pasal rasa dia mmg umph ! Mmg best. Nak repeat amik, malu plak.. hahahaha
Lepas makan, sampai plak Chicken Wings.. whewww itu memang SEDAP ! sampai tegak jugak laaa duduk kat kerusi. Full punya pasal... hahaaa, so penat bebel n baca, skrg silakan menjamu mata dengan gambar MAKANAN...

No comments:

Post a Comment