Sunday, 17 February 2013


Assalamualaikum J

Dah lama cik donut ta hapdet belog ni, pahamtak yang cik donut ni terlalu lalu lalu lah bz nyee... cik donut windu cangat (gedik sial) nak hapdet belog nii,... ape khabar semorang? Harini bersamaan 17 february 2013 genaplah 21 tahun cik donut yang comel molek ni hidup J syukur ke hadrat ilahi sebab banyak jugak sebenarnya orang yang wish. Syukurlah ada yang masih ingat bufday cik donut J sedang sejujurnya cik donut sendiri nak skip dan xnak ingat tarikh ni sebab tade benda yang happy pun, langsung ta ada L ta apa lhaa, nanti lain kali hapdet lain pulak okey, sampai sini je entry kali ni,.. papai 

No comments:

Post a Comment