Monday, 9 January 2012

~pergi~

tuhan saja yang tahu perasaanku , berperang dengan suasana, hingga kan ku terpaksa, meninggalkan mu, kerana ta mahu melihat kau menderita…

Kenapa nyanyi lagu tu? Hermm semuanya ada kisah.. lama cik donut ta hapdet belog kan? Rindu semorang!!! J

Lagu yang aku nyanyi tadi nak bagi kat seseorang.. aku harap kalau kau baca benda ni, kau tahu aku sayang kau. Tapi jujur aku ta tahu aku sayang kau macam mana. Entry yang aku buat ni memang untuk kau je. Incik capital B

Aku ta larat nak main tarik tali dah. Ko nak, main tarik tali, ko main sorang, banyak kali aku rendah kan ego aku sebab kau, penat weyh ! takkan kerje aku nak kena rendahkan ego aku sebab kau je? Macam aku plak lelaki kan? Ye memang kau ta pandai pujuk then ape salahnye kau try the best,.. but its okeyh, tu  cerita dulu lhaa kan,

Satu masa dulu, waktu aku happy dengan kau, waktu aku yakin aku sayang kau and sekarang itu semuanya kenangan,..untuk pertaruhkan semua tu, aku pilih untuk angkat kaki dan pergi dari terus duduk diamdiam dan terus tunggu what will happen in future, so aku pegy..

I quit ! im done with you and I give up. FULSTOP !!

bagaikan rembulan menemani malam seumpama hadirmu diibaratkan menerangi hidupku yang dulu dalam kegelapan, kau bawakan sinar penuh pengharapan dalam hidup ku yang mengharap kan setulus kasihmu, mengharumi taman cinta,…

Part atas je yang aku bagi kat kau, yang bawahbawah tu, bukan,.. saje nak sambung nyanyi….rindu kau weyh, sesangat, aku ta tahu kenapa aku ta leh stop ingat kat kau… tapi yang pasti lepas ni, aku akan buat yang terbaik untuk hilangkan semua perasaan tu !! yess cik donut boleh !!

Selagi mana kau bernafas atas muka bumi ALLAH ni, aku just nak kau tahu yang aku sayang kau, aku nak kau selalu sihat, happy dan jangan sedihsedih lagi.. aku maafkan kau, jangan terus salahkan diri kau kenapa aku melangkah pergi *ecececececechh!!*
Dan yang peling penting, ingat aku dalam setiap solat 5 waktu dihari2 yang kamu ada,… jangan lupa ubat, aku ta suka dengar berita yang kau sakit lhaa, sebab aku nak orang yang aku sayang semuanya happy, sihat dan senyum selalu,… jangan ingat aku, jangan sebut nama aku lagi,..

aku maafkan kamu, ta perlu kita bertemu cukup kau tahu, yang aku maafkan kamu, tolong teruskan hidup jangan sebut namaku,….”

Bhahahahaah aku ta larat nak senyum dah, maafkan aku ye,… dengan ini saya CIK DONUT lepaskan kamu dan pergi lahhh J

No comments:

Post a Comment